Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@01:03:35 GMT

مجوزهای سکه ثامن منتشر شد + عکس

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۵۴۶۳۵

مجوزهای سکه ثامن منتشر شد + عکس

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سکه ثامن این روزها یکی از نام‌هایی است که در میان مردم و اخبار بسیار شنیده می‌شود و به عنوان کلاهبرداری بزرگ مالی آنلاینی به شمار می‌رود که با جلب اعتماد مردم از طریق تبلیغات در برخی از رسانه‌های خبری کشور باعث شده تا سرمایه بسیار زیادی از نقدینگی سرگردان مردم در این شرکت معاملات آنلاین طلا و سکه که هیچ گونه مجوزی از اتحادیه طلا و جواهر، بانک مرکزی و وزارت صنعت برای فروش آنلاین سکه و طلا نداشته جذب شود و از دست برود؛ در حال حاضر بنابر اطلاعات غیر رسمی ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه مالباختگان سکه ثامن در این سایت مسدود شده و این شرکت بعد از اعلام رسمی ورشکستگی علارغم وعده خود مبنی بر پرداخت پول کاربران بدون سودهای غیر متعارف، نسبت به صفر سازی موجودی حساب کاربران ثامن اقدام کرده و همین مسئله پرونده این شرکت را وارد مرحله جدیدی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بعد از اعلام رسمی پلمب واحد صنفی سکه ثامن و اعلام ورشکستگی رسمی این شرکت، پلیس فتا با همکاری بانک مرکزی و دادستانی کل کشور حساب‌های مدیر سایت سکه ثامن با نام فرهاد زاهدی فر و اعضای خانواده وی را مسدود کردند و دادستانی کل کشور نیز دستور ممنوع الخروجی زاهدی فر را صادر کرد؛ بر اساس گفته‌های محسنی ارژه‌ای، سخنگوی دستگاه قضایی در پرونده سکه ثامن ۶۰۰ نفر شکایت خود را در دادگاه ثبت کردند و این پرونده از سوی دادستانی کل کشور در حال پیگیری است و مالباختگان سکه ثامن برای ثبت شکایت باید به دادسرای شماره ۳۱ تهران با عنوان دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه کنند.

مرکز توسعه تجارت الکترونیک ایران متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به افزایش مطالبات عمومی در خصوص پرونده سکه ثامن و پیگیری قضایی این پرونده از سوی دادستانی کل کشور مجوزهای سکه ثامن را که در اختیار وزارت صنعت بود و بر همین اساس نیز به شرکت تجارت الکترونیک ثامن با عنوان سکه ثامن نماد اعتماد الکترونیکی اعطا شد و در ۲۵ شهریور ماه تعلیق شد ر ا منتشر کرد که در ادامه به این مجوزها نگاه دقیق‌تری به منظور بررسی خواهیم داشت.

فرهاد زاهدی فر مدیر سکه ثامن به شماره شناسنامه ۵۰۵۱ و کد ملی ۱۶۸۹۸۸۴۳۵۵ فرزند یوسفعلی متولد ۱۳۶۷/۰۱/۰۱ در تاریخ ۱۳ آذر ماه سال ۱۳۹۵ پروانه کسب در شغل خرده فروشی سکه طلا در اتحادیه زرگران بناب  توسط رییس اتحادیه طلا بناب میر محسن یزدانی را دریافت می‌کند که بر اساس این مجوز زاهدی فر موظف بود تا تاریخ ۱۳ آذر ماه سال ۱۴۰۰ به انجام خرده فروشی سکه طلا در نشانی ثبت شده یعنی در فروشگاه ثبت شده خود به آدرس شهرستان بناب، خیابان باهنر، بازار الغدیر، طبق همکف، پلاک ۱۱۶ اقدام کند اما برخلاف این مجوز زاهدی فر صرفا این مجوز را به عنوان یک برگ قانونی دریافت می‌کند و در همان تاریخ سایت سکه ثامن را در قالب  بازرگانی آریو پرگاس آیلین تاسیس و به انجام کلیه امور مربوط به معاملات طلا از جمله معاملات انواع سکه، طلا، طلای آب شده، انس، حواله و غیره می‌پردازد که بر اساس مصوبه سال ۱۳۹۳ شورای پول و اعتبار معامله هرگونه ارز و سکه به صورت اینترنتی ممنوع و غیر مجاز به شمار می‌رود و نیاز بود تا وزارت صنعت و اتحادیه طلا شهرستان بناب بر روی فعالیت زاهدی فر در مجموعه ثامن فعالیت داشتند تا از این کلاهبرداری بزرگ  مالی و تعداد بسیار زیادی مالباخته جلوگیری شود.



زاهدی فر برای دریافت مجوز نماد اعتماد الکترونیکی یا به اختصار ای نماد از سازمان توسعه تجارت الکترونیکی تاییده را در دفتر ثبت اسناد اخذ می‌کند و پس از مدتی که نماد این سایت صادر می‌شود و در اولین بازرسی در سال ۱۳۹۶  به زاهدی فر برای فروش آنلاین سکه هشدار داده می‌شود و وی مدتی فروش سکه را از معالات برای رفع هشدار مرکز توسعه تجارت الکترونیک از معاملات خارج و پس از مدتی دوباره فروش سکه به این سامانه باز می‌گردد؛ همچنین در بازرسی دوم از این سایت در ابتدای ۱۳۹۷ دوباره به سامانه معاملات طلای ثامن برای فروش سکه بانکی و فعالیت در حوزه‌های نامربوط دیگر هشدار داده می‌شود و در همین راستا دوباره زاهدی فر برخی معاملات را حذف می‌کند و دوباره این معاملات به سکه ثامن باز می‌گردد که باعث می‌شود تا نماد این سایت تعلیق نشود تا جایی که در ۲۵ شهریور ماه با توجه به ابطال مجوز زاهدی فر از اتحادیه بناب نماد اعتماد الکترونیکی تعلیق می‌شود؛ بر اساس اعلام یکی از مدیران مرکز توسعه تجارت الکترونیکی این سایت تا زمان تعلیق نماد ۱۲ شکایت داشته است.

در حال حاضر پرونده سکه ثامن به عنوان جدیدترین کلاهبرداری مالی آنلاین در کشور توسط دادستانی کل کشور و با همکاری بانک مرکزی، پلیس فتا و اتحادیه طلا و جواهر در حال رسیدگی است تا مالباختگان سکه ثامن توسط دستگاه قضایی تعیین تکلیف شوند؛ سکه ثامن یکی از چند سایت فروشنده طلا و سکه به صورت آنلاین در کشور است که به نقطه پایان رسیده است و انتظار می‌رود تا با همکاری نهادهای ذی ربط از فعالیت سایر سایت‌های معامله آنلاین طلا و سکه تا زمان ایجاد زیرساخت‌های مربوطه در حوزه معاملات آنلاین به صورت قانونی و دارای چارچوب جلوگیری شود در همین راستا نیز آیت محمد ولی، رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران به خبرنگار ایبِنا گفت: سیاست اتحادیه طلا و جواهر این است که هیچ سایتی در زمینه خرید و فروش سکه و طلا فعالیت نداشته باشد تا زمانی که بستر برای فعالیت معاملات سکه و انواع مصنوعات طلا در فضای مجازی آماده شود تا به نوعی فضای این دسته از معاملات ساماندهی جامع شود؛ در حال حاضر هیچ مجوزی به سایت‌های اینترنتی فعال در زمینه معاملات طلا داده نشده و اتحادیه به وسیله همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال آن است تا مجوزهای سایت‌های اینترنتی این حوزه را لغو و فعالیت آن‌ها را متوقف کند تا زمانی که چارچوب برای فعالیت این دسته از شرکت‌ها مشخص شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سکه ثامن اتحادیه طلا و جواهر وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: این سامانه با حذف بوروکراسی‌های اداری، زمینه را برای صدور آسان و سریع مجوزهای کسب‌وکار برای متقاضیان فراهم می‌کند.

کجا مراجعه کنیم؟

از صفحه اصلی درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار(mojavez.ir) می‌توان با یک جست‌وجوی ساده یا ۴کلیک، به صفحه «راهنمای دریافت مجوز کسب‌وکار» موردنظر رسید. در این صفحه، شرایط، مدارک، صادرکننده، هزینه و زمان صدور مجوز به‌طور کاملا شفاف و بدون ابهام برای اطلاع عموم نوشته شده است.

ارائه کدملی و شماره تلفن همراه

ثبت درخواست اخذ مجوز تنها با ارائه کدملی و شماره تلفن همراه هر شهروند ایرانی ممکن است. همچنین برای متقاضیان خارجی، مطابق آیین‌نامه‌ای است که سازمان سرمایه‌گذاری خارجی و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران اعلام خواهد کرد.

اعلام مغایرت ۲ درگاه

کاربرگ راهنمای دریافت مجوز هر کسب‌وکار، به دکمه اعلام مغایرت شرایط مجوز اعلانی در سامانه مجهز خواهد بود و کاربران تشویق می‌شوند مغایرت ۲ درگاه از لحاظ شرایط دریافت هر مجوز را به درگاه ملی اعلام کنند. ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها انجام می‌شود، اما صدور مجوز در درگاه تخصصی صورت می‌گیرد. وزارت امور اقتصادی و دارایی، اجرای تکلیف قانونی‌اش در قانون مصوب بهمن (۱۳۹۹) درباره صدور مجوزهای کسب‌وکار را به مراجع صادرکننده مجوز تفویض می‌کند، اما براساس دستورالعمل حاضر برکار آنها نظارت خواهد کرد.

مبانی قانونی استقرار درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار

استقرار درگاه ملی مجوزهای کشور به استناد دستورالعمل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و مصوبه‌های هیأت وزیران، همچنین تکالیف قانونی شصت‌ونهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، موضوع سیاست‌های ابلاغی بهبود محیط کسب‌وکار و قانون اصلاح مواد ۱ و ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی به‌منظور ساماندهی نظام مجوزدهی کشور است.

شناسه یکتای مجوز چیست؟

شناسه‌ای است یونیک و قابل نمایش به‌صورت Bar Code یا QR Code و قابل خوانش در گوشی تلفن همراه که در درگاه ملی مجوزها تولید و به هر مجوز صادرشده از درگاه‌های تخصصی الصاق می‌شود و مبنای استعلام، احراز اصالت و ارزیابی مردمی آن مجوز کسب‌وکار است.

مجوز کسب‌وکار چیست؟

هر نوع اجازه یا مدرک الکترونیک یا غیرالکترونیک که به موجب آن، صادرکننده قانونی مجوز، حق شروع و توسعه کسب‌وکار خاصی را برای اشخاص حقیقی یا حقوقی به رسمیت می‌شناسد، مجوز کسب‌وکار است. در این مجوز، درج هویت صادرکننده مجوز، هویت صاحب مجوز و ماهیت کسب‌وکار الزامی است، اما ذکر دوره اعتبار، مکان و شرایط صدور مجوز الزامی نیست.

بیشتر بخوانید:

اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟

چگونه مجوز بگیریم؟

هر شهروند پس از اطلاع از شرایط دریافت مجوز کسب‌وکار موردنظرش، درصورت تمایل به دریافت مجوز، می‌تواند از دکمه ذیل هر صفحه «راهنمای دریافت مجوز» به درگاه تخصصی (مرجع صادرکننده مجوز) منتقل شود و همانجا به‌صورت الکترونیک و در زمان تعیین‌شده، مجوز موردنظر را دریافت کند.

کاربرگ راهنمای دریافت مجوز چیست؟

صفحه‌ای حاوی اطلاعات شرایط، مدارک، مجوزهای پیش‌نیاز، استعلامات، زمان و هزینه صدور مجوز یک کسب‌وکار است. کاربرگ توسط مراجع صدور مجوز تکمیل می‌شود و پس از تأیید هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار در درگاه ملی مجوزها و درگاه تخصصی صادرکننده مجوز به‌عنوان راهنمای دریافت مجوز در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

اعلام مغایرت راهنمای دریافت مجوز با درگاه تخصصی چگونه انجام می‌شود؟

هر متقاضی می‌تواند از طریق دکمه اعلام مغایرت شرایط مجوز روی هر کاربرگ، مغایرت ۲ درگاه از لحاظ شرایط دریافت هر مجوز را به درگاه ملی مجوزها اعلام کند تا مورد بررسی قرار گیرد.

مزایای درگاه ملی مجوزها؛ تسهیل و شفاف‌سازی فرایند صدور مجوز کسب‌وکار

درگاه ملی مجوزهای کشور با هدف یکپارچه‌سازی و الکترونیک کردن فرایند صدور مجوزهای کسب‌وکار راه‌اندازی شده است. این امر موجب شده تا متقاضیان بتوانند به‌طور غیرحضوری و بدون نیاز به مراجعه به دستگاه‌های دولتی مختلف، برای دریافت مجوز کسب‌وکار خود اقدام کنند. همچنین با شفاف‌سازی فرایند صدور مجوز، از فساد و بوروکراسی اداری کاسته و زمینه برای صدور عادلانه و سریع مجوزها فراهم شده است.

ایجاد یک مرجع واحد برای اطلاع‌رسانی از مجوزهای کسب‌وکار

درگاه ملی مجوزها به‌عنوان یک مرجع واحد، اطلاعات کاملی ازجمله فهرست کامل مجوزهای کسب‌وکار، شرایط، مدارک و مراحل صدور هر مجوز را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. این امر موجب می‌شود تا متقاضیان به‌راحتی و به سرعت از اطلاعات موردنیاز خود برای دریافت مجوز کسب‌وکار آگاهی یابند.

کاهش زمان و هزینه صدور مجوز

الکترونیکی شدن فرایند صدور مجوز و حذف بوروکراسی‌های اداری، موجب کاهش چشمگیر زمان و هزینه صدور مجوز کسب‌وکار شده است. این امر به نفع متقاضیان بوده و زمینه را برای رونق کسب‌وکار و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی فراهم کرده است.

ارتقای شاخص‌های انجام کسب‌وکار

راه‌اندازی درگاه ملی مجوزهای کشور و تسهیل صدور مجوز کسب‌وکار در ارتقای شاخص‌های انجام کسب‌وکار ایران در سطح بین‌المللی مؤثر بوده است. این امر سبب می‌شود تا ایران از نظر سهولت انجام فعالیت‌های اقتصادی در رتبه‌های بهتری قرار گیرد و برای سرمایه‌گذاری خارجی جذاب‌تر شود.

تحقق دولت الکترونیک

درگاه ملی مجوزها یکی از نمونه‌های بارز تحقق دولت الکترونیک در ایران است. این امر سبب می‌شود که ارائه خدمات دولتی به‌صورت الکترونیک و غیرحضوری انجام و از مراجعه حضوری مردم به دستگاه‌های دولتی کاسته شود.

کد خبر 848750 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اشتغال کارآفرینی اقتصاد

دیگر خبرها

  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • سیل توصیف از گل شهاب: وحشیانه، غیرمعقول و تاریخی!
  • تمجید سایت ژاپنی از زاهدی به‌خاطر گل تاریخی
  • تمجید سایت ژاپنی از زاهدی/ شهاب زننده بهترین گل تاریخ «آویسپا»